Front and Rear extension

About This Job

This front and rear extension project has totally transformed our clients house into a great family home. The first phase of this project was to create a 3 x 8 metre extension to the rear of the property. Knocking through the existing back wall helped to create a wonderful open plan space for all to enjoy. Our clients wanted to keep the wall separating the kitchen from the living area to create a more cosy environment. A viewing window was left in the wall to still bring cohesion to the whole space. Bi fold doors and two large velux roof lights were added to flood the space with as much natural light as possible.

The second phase of this project was to convert the back of the garage into a utility room and downstairs WC. As this would only leave a small storage space at the front of the garage our clients decided to extend the front of the house and incorporate the porch to create a larger entrance hall and garage. With beautiful natural tones throughout the downstairs it brings a sense of calm and continuity to the home.

2022 © Copyright Graline Construction Ltd | Sitemap

Koenig Web Design